• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cetatea de Scaun a Sucevei este închisă vizitatorilor pînă pe 1 martie 2013. Directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, a afirmat că măsura s-a luat fiindcă se lucrează la refacerea podului de la intrarea în Cetate, dar şi din lipsă de personal. El a spus că cei doi ghizi sînt liberi pentru că au de recuperat zilele neefectuate din concediul de odihnă. În baza unui proiect european, începînd cu luna iunie a anului trecut, la Cetatea de Scaun sînt executate lucrări de reabilitare şi consolidare. Proiectul a fost iniţiat de Consiliul Judeţean şi Primăria Suceava şi are o valoare de 52,6 milioane de lei. Majoritatea banilor sînt asiguraţi din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional. Investiţia este realizată de un consorţiu format din firmele „General Construct”, „Loial Impex” şi „Restaco”, toate din Suceava, şi „Grup Corint” din Alba Iulia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava