MOPAN Suceava

Cetățenii din Bilca au ecologizat timp de 6 ore aproape 3,5 km din albia pârâului de unde se captează apa care alimentează această comună. Acţiunea a avut loc luni, la iniţiativa lui Sorin-Gabriel Puha.
În ciuda vremii care părea că nu este prielnică pentru asemenea acțiune, peste 50 de persoane au fost prezente (dintre care 14 care primesc ajutoare sociale), iar câteva utilaje mecanice și un faeton au asigurat transportul deșeurilor colectate.


La final, au fost colectate 5 remorci și un faeton de deșeuri (sticle, pet-uri, saci de rafie, nailoane, doze, papuci, plasticuri, resturi de materiale de construcții, etc.) și s-au curațat aproximativ 3,5 km de maluri. Câteva gospodine din sat au făcut o surpriză participanților, în pauza de la amiază venind cu coșuri pline cu gogoși, iar primarul comunei a oferit o gustare participanților.


„Sperăm ca o astfel de acțiune să constituie un exemplu și pentru alți cetățeni, conștientizând cât de importantă este grija pentru mediul înconjurător”, au transmis organizatorii.

Cetățenii din Bilca au ecologizat albia pârâului de unde se captează apa care alimentează comuna, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava