• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cetăţenii municipiului Suceava pot accesa începând de miercuri, 21 noiembrie platforma online a Primăriei pentru a propune proiecte de dezvoltare a comunităţii 10 dintre acestea urmând a fi finanţate anul viitor de la bugetul local. Primarul Ion Lungu a făcut o demonstraţie practică miercuri în conferinţa de presă săptămânală. Pentru a depune proiectul trebuie accesat site-ul Primăriei, primariasv.ro, după care se intră la secţiunea „implicat” acolo unde se găsesc toate detaliile. „Timp de o lună de zile până pe 21 decembrie se pot depune proiecte. În perioada 21 noiembrie-6 ianuarie 2019 se analizează proiectele de către comisia de la Primărie pentru a vedea care sunt eligibile, între 7 şi 13 ianuarie se desfăşoară votul electronic, iar pe 14 ianuarie este selecţia finală. Fiecare cetăţean poate depune doar un singur proiect la fiecare categorie”, a explicat Lungu.

Cele 10 proiecte care vor benefcia de o finanţare de 100.000 de euro fiecare vor fi alese în ordinea descrescătoare a voturilor. Domeniile de interes sunt infrastructura stradală, amenajarea de spaţii verzi, amenajarea de locuri de joacă pentru copii, mobilitate şi siguranţa circulaţiei, montarea de mobilier urban, iluminat public, infrastructura de sănătate, culturală, socială, sportivă, educaţională şi digitalizare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava