Concert pascal
MOPAN Suceava

Tineretul National Liberal – Filiala Suceava și-a ales noua conducere județeană pentru următorii patru ani. Ședința de alegeri a avut loc duminică, 25 septembrie, noul președinte al organizației fiind ales tânărul liberal Cezar Gabriel Ciornei. La alegeri au participat reprezentați din conducerii PNL Suceava, respectiv vicepreședinții Consiliul Județean Suceava, Niculai Barbă și Vasile Tofan, viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, vicepreședintele PNL Suceava, Dumitru Mihalescul, consilierul județean Tudor Plăcintă, primarul din Adâncata, Viorel Cucu și consilierii locali din Suceava, Maria Todereanu și Bogdan Păstrăv.

Ședinta a fost prezidată de către Alexandru Salup, în calitate de președinte în exercițiu al TNL Suceava și de către prim-vicepresedintele în funcție TNL Suceava Ciornei Cezar.

De asemenea în cadrul acestui eveniment TNL Suceava a avut invitați special de la nivel național, respectiv președinții TNL Iași, Codrin Lupu, TNL Neamț, Vlad Nazare, TNL Municipiul Botoșani, Mirabela Dumitru și TNL Giurgiu, Chiran Adrian.

„Importanța acestui eveniment la constituit numărul mare de particpanți din rândul tinerilor liberali suceveni, în număr de 202 persoane prezente în sală.

Pe parcursul intervențiilor din partea invitaților dar și din cadrul tinerilor liberali, s-au adus mulțumiri organizației de tineret pentru devotamentul și implicarea în cadrul activităților PNL Suceava, precum și importanța creării noi generații de politicieni, care să dezvolte administrativ și socio-profesional comunitățile din care fac parte.

În urma numărări voturilor a fost aleasă noua conducere a organizației județene de tineret TNL Suceava, precum și noua componență a biroului politic Județean TNL Suceava. Îi urăm succes noului președinte TNL Suceava Ciornei Cezar- Gabriel și echipei sale”, a transmis PNL Suceava într-un comunicat de presă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava