Concert pascal
MOPAN Suceava

Scandalul dintre cele două doamne ale teatrului românesc continuă cu acuzații tot mai grave. Mărul discordiei ar fi un împrumut de 2.000 de lei, bani proveniți din donațiile pe care le-a primit Aimée Iacobescu (69 de ani) de la admiratori, notează click.ro. Actrița susține că a ajutat-o pe Cezara Dafinescu (67 de ani), însă ea nu i-ar mai fi înapoiat banii.

Cezara Dafinescu neagă categoric aceste acuzații și susține că nu a luat niciun ban de la Aimée Iacobescu. De asemenea, Cezara a vrut să o dea în judecată, dar s-a decis să o ierte. Cu toate acestea, Aimée a lansat noi acuzații la adresa fostei sale colege de la TNB. „Înainte de a-mi cere împrumutul, Cezara mi-a propus să-i dau toţi banii din donaţii şi să-i depună ea la o bancă unde se oferă o dobândă mare. I-am zis că am nevoie de ei să-mi plătesc datoriile şi atunci s-a enervat. Mi-a spus «Eşti o tâmpită!» şi mi-a închis telefonul”, a declarat actrița, pentru ziarul Ring, conform sursei citate.

La un pas să o dea în judecată pe Aimée Iacobescu, Cezara Dafinescu vrea ca fosta ei colegă să demonstreze ceea ce spune. Actrița a declarat pentru sursa citată că: „„Pe atunci (în decembrie 2015 – n.r.) mi-era milă de spaima ei, căci era tulburată că lumea i-ar cere socoteala banilor. Şi când m-a rugat să o las să declare că mi-a împrumutat mie, i-am spus să zică ce vrea dacă asta o linişteşte.”.

Citește articolul complet și vezi ce au mai declarat cele două actrițe, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cezara-dafinescu-catre-aimee-iacobescu-esti-o-tampita

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava