MOPAN Suceava

Channing Tatum și soția lui, Jenna Dewan-Tatum, au devenit părinți pentru prima dată, joi, informează showbizspy.com. Bebelușul s-a născut la Londra, cuplul locuind în ultimele luni acolo, pentru că Channing Tatum, în vârstă de 33 de ani, participă la filmările pentru filmul SF „Jupiter Ascending”.

Acesta este primul copil pentru Channing și pentru Jenna, care s-au căsătorit în 2009, după ce s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru ‘Step Up’. Vestea că Jenna este însărcinată a venit în decembrie 2012, mai scrie sursa citată. La începutul acestui an, actorul care a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață pe 2012, mărturisea că este foarte emoționat că va deveni tată pentru prima oară și speriat că nu se va descurca cum trebuie.

El a declarat atunci, potrivit showbizpsy.com: ”Acesta va fi cel mai mare rol al vieții mele. Sper să nu o dau în bară. Sunt foarte, foarte emoționat și încântat și sper să mă liniștesc puțin când va veni micuțul pe lume.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava