Actorul american Channing Tatum are o relație cu cântăreața britanică Jessie J, potrivit zvonurilor apărute în presa de peste ocean.

Actorul în vârstă de 38 de ani – care s-a despărțit de soția sa, Jenna Dewan, la începutul acestui an – a început de puțină vreme să se întâlnească cu artista. „Totul e la început.”, a spus o sursă pentru The People.

Channing are o fetiță împreună cu Jenna, Everly, în vârstă de cinci ani.

În urmă cu șase luni, Channing Tatum şi Jenna Dewan Tatum au anunțat că au ales să se despartă, după nouă ani de căsătorie, „într-un mod drăgăstos”, potrivit contactmusic.com.

Cei doi actori şi dansatori au anunţat, prin intermediul unui mesaj comun, postat pe conturile lor de Instagram, decizia luată. Ei au scris, conform sursei citate: „Am ales, într-un mod drăgăstos şi de comun acord, să ne despărţim. Ne-am îndrăgostit unul de celălalt cu mulţi ani în urmă şi am avut parte de o călătorie magică împreună. Nu s-a schimbat nimic în ceea ce priveşte dragostea ce ne-o purtăm, însă iubirea este o aventură ce ne-a dus în locuri diferite în momentul de faţă. Nu există niciun secret şi nici vreun eveniment nefericit la baza deciziei noastre – suntem doar doi prieteni foarte buni care au realizat că este timpul să se despartă şi să se ajute unul pe celălalt să ducă o viaţă cât mai frumoasă şi fericită. Suntem în continuare o familie şi mereu ne vom dedica în totalitate fetiţei noastre Everly. Nu vom mai face cometarii despre acest subiect şi vă mulţumim în avans pentru respectarea intimităţii familiei noastre. Vă iubim, Chan&Jenna.”

Channing Tatum şi Jenna Dewan Tatum s-au cunoscut la filmările peliculei ‘Step Up’, în 2006, iar trei ani mai târziu, în 2009, s-au căsătorit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava