Charlize Theron este o mamă incredibilă! Recent, actrița de 44 de ani, i-a explicat fetei ei August care are cinci ani de ce nu are nevoie de un bărbat în viața ei. Actrița din ”Mad Max” și ”Monstrul” nu e pregătită încă să îi facă pe plac și fiicei ei August, de 5 ani, care vrea ca ”mami să îi aducă un tătic în casă”. Într-un interviu acordat recent actrița sud-africană a explicat că ”ea este și mamă și tată pentru copiii ei”, potrivit click.ro.

În interviul acordat Dianei von Furstenberg pe podcast-ul Spotify, Charlize a spus că Jackson crede că mama lui se iubește cu Nicole Kidman după ce a văzut filmul ”Bombshell”. ”Acum două zile eram în mașină cu fetele mele și la un moment dat amândouă m-au întrebat când am de gând să îmi iau un iubit. Amândouă insistau că îmi trebuie un iubit. Le-am spus că cel mai bun iubit pentru mine sunt eu însămi. Mai mult decât atât, sunt și tatăl perfect pentru ele două”, a spus Charlize, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/charlize-theron-e-si-mama-si-tata-ea-explicat-de-ce-nu-are-nevoie-de-un-barbat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava