Concert pascal
MOPAN Suceava

Charlize Theron și-a exprimat bucuria în legătură cu împlinirea vârstei de 40 de ani, de săptămâna viitoare, acest lucru însemnând pentru ea că nu va mai avea aceleași griji și preocupări de la 20 de ani, conform contactmusic.com.

Actrița din ´Mad Max: Fury Road´ își va sărbători aniversarea la începutul lunii august și a dezvăluit că este nerăbdătoare să schimbe prefixul, deoarece este convinsă că oamenii de 40 de ani se descurcă mai bine când vine vorba de a se bucura de viață decât cei mai tineri.

Ea a declarat: ˝Sunt atât de fericită că mă îndrept spre 40 de ani și că nu mai am 20 de ani, îngrijorată că nu încap în blugii mei strâmți sau alte preocupări specifice acelei vârste. Este plăcut să fii îndrăgostit de canapea și să faci sandwich-uri cu brânză și doar să te bucuri de viață. A fost minunat până acum.˝

Starul, încă în vârstă de 39 de ani, a continuat declarațiile prin a spune că abia așteaptă să se delecteze cu snacks-uri pline cu brânză, pentru a-și sărbători aniversarea, mai notează sursa citată.
Vedeta a glumit: ˝Cui nu-i place un sandwich cu brânză? Trebuie să-ți oferi tot ce este mai bun.˝

Gândirea pozitivă a lui Charlize nu este o noutate, din moment ce mereu a fost axată pe a rămâne optimistă, iar la începutul carierei sale actoricești a decis să nu se sacrifice pentru meserie, ca să nu se simtă ˝torturată˝.

Vorbind pentru E! Online, ea a spus: ˝Am făcut o alegere foarte devreme în cariera mea; dacă serviciul mă va tortura, eu mă voi alege pe mine – pentru că-mi iubesc viața prea mult ca să las asta să se întâmple. Așa că a trebuit să găsesc o cale să-mi fac treaba, dar să nu fiu torturată.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava