Concert pascal
MOPAN Suceava

Nu e eveniment oficial la care Prinţesa Charlotte să nu fure inimile tuturor. Fiica lui William şi a lui Kate Middleton are doar şapte ani, dar e foarte dezinvoltă şi are multă prezenţă de spirit. Festivităţile organizate cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei, care au început în 2 iunie, nu au fost o excepţie, iar jurnaliştii prezenţi au surprins un moment adorabil între Charlotte şi fratele ei de doar patru ani, Louis, notează click.ro. Întreaga familie regală, chiar şi Harry şi Meghan, s-au adunat la Londra pentru a sărbători de pe 2 până pe 6 iunie cei 70 de ani de domnie ai Reginei Elisabeta a II-a.

În timpul precesiunii care a marcat începutul festivităţilor, Charlotte a stat cu fraţii ei, mama sa şi Camilla Parker-Bowles într-o trăsură. Cei trei copii au purtat blue, alb şi albastru închis. Cu toţii au salutat publicul venit pentru a-i vedea. Louis, care are deja patru ani, a fost cel mai entuziasmat dintre ei, atât de entuziasmat încât a făcut cu mâna mult prea tare. Calmă, Charlotte şi-a atenţionat într-un mod adorabil fratele că nu e bine să facă exces de zel şi i-a coborât mânuţa, pentru a-i da de înţeles că trebuie să fie mai potolit, potrivit sursei citate.

Citește mai multe pe: https://click.ro/actualitate/international/charlotte-adorabila-la-jubileu-reginei-ce-i-a-637288.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava