MOPAN Suceava

Chef Foa, pe numele său real Florin Scripcă, este de peste 20 de ani în showbiz, împărțindu-se între televiziune și mâncare. Recent, juratul MasterChef a acceptat o nouă provocare şi a mers în Republica Dominicană, la „Survivor”. Jurnaliștii Click! au stat de vorbă cu Chef Foa despre aventura din junglă, unde a fost să le gătească concurențiilor, despre familie și televiziune.

Click!: Recent, înainte de Paște, ai fost în Republica Dominicană să le gătești concurenților de la „Survivor”. Te-ai gândit vreodată că poți merge în reality-show ca și concurent?

Chef Foa: Da, m-am gândit și mi-am dat seama că nu e deloc ușor. E o provocare mare, îți testează mai mult voința și abilitățile de a te detașa de vicii, pentru că acolo trebuie să renunți neapărat și la vicii (râde). Da, e greu, dar m-aș vedea într-o emisiune în care trebuie să mă lupt, practic, pentru supraviețuire.

Tu și frații tăi ați intrat în televiziune în urmă cu peste 20 de ani. Iar tu continui. Îți place și televiziune la fel de mult?

Dacă îmi place la fel de mult ca acum 20 de ani sau ca restul pasiunilor mele? În primul rând, îmi place televiziunea pentru că e o altă joacă. Îmi place să fiu în centrul atenției, bănuiesc, să mă cunoască lumea, pentru că doar așa reușesc să ajung la cât mai mulți oameni cu ceea ce vreau să dau mai departe.

Ești una dintre cele mai discrete vedete – chefi de la noi. Cum e viața de familie cu 2 copii? Cum te descurci acasă cu gătitul?

Viața e una normală, o familie cu doi copii. Acasă gătim și eu, și soția. Mai nou chiar și Petru (râde). Gătim mereu cât mai variat, cu câți mai mulți nutrienți pentru cei mici. E o viață normală, deci minunată, I love it (trad: o iubesc).

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/primetime/chef-foa-survivor-635255.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava