MOPAN Suceava

Street Food Festival transformă luna Septembrie în cea mai delicioasă lună a anului la Iași. Evenimentul ce va așeza Iașiul pe harta orașelor în care street-food-ul este sărbătorit anual se bucură de recomandarea și susținerea lui Chef Foa, ambasadorul Street Food în România și cel care a creat primul restaurant cu acest specific, din țară.

După ce a încântat mii de gurmanzi la Cluj, Chef Foa vine să-și prezinte specialitățile și în Grădina Ansamblului Palas. Combinațiile inedite, delicioase și atent pregătite de echipa Stradale sunt o explozie de arome și culori, de gusturi și îmbinări orientale, o experiență culinară în sine. Florin Scripca (Foa) reușește să pună în farfurie o poveste ce îmbină viziunea unui bucătar cu experiență în bucătăria de restaurant și pasiunea pentru Street Food, lucru care nu poate decât să încânte orice degustător.

Experiența de la Cluj a fost absolut fantasctică! Am întâlnit oameni minunați, care au apreciat nebunia de gusturi și culori, s-au bucurat să experimenteze noi preparate și au înțeles cu adevărat spiritul unui astfel de festival. Vrem să repetăm întocmai și la Iași unde cu siguranță ne vom face noi prieteni și vom întâlni susținători ai curentului Street Food din România.’’ a declarat Chef Foa.

Street Food Festival se va desfășura în perioada 23 – 25 Septembrie 2016 și va aduce la Iași cea mai delicioasă mâncare numai bună de a fi servită pe stradă. Burgeri şi cheeseburgeri savuroşi, costiţe afumate, dulci sau picante, cârnaţi aromați, cu curry sau caşcaval, specialităţi asiatice și mexicane, preparate ale bucătăriei italieneşti precum porchetta sau arrosticini, sunt doar câteva din sortimentele savuroase care vor putea fi servite în festival. Nici dragostea pentru dulciuri nu va fi ignorată căci și în cazul mâncării stradale desertul ocupă un loc la fel de important ca în orice restaurant. Pentru o experienţă completă, gurmanzii vor putea savura diferite tipuri de craft beer, cafea proaspăt prajită, dar şi soiuri încântătoare de vin.

Despre Street Food Festival

Street FOOD Festival a fost o idee dospită timp de mai bine de 2 ani de către iniţiatorii proiectului care și-au dorit să aducă și în România, un eveniment de talie mondială. Conceptul în sine se bazează pe o experiență inedită ce aduce an de an cei mai buni vendori alături de marii producători de specialități culinare și, evident, pasionații de gastronomie. Ușile bucătăriei stradale se vor deschide pe 23 Septembrie 2016 și vor oferi pentru prima dată în Iași o experiență cu adevărat gustoasă și, în același timp, educativă tuturor celor care iubesc culisele mâncării.

Despre Chef Foa

Chef Foa este una dintre cele mai cunoscute figuri din România din domeniul său. Gătește de la 16 ani și în prezent se ocupă de coordonarea bucătăriilor gestionate de către echipa Flavours (www.flavours.ro) în locațiile proprii: Stradale, Flavours Food Academy și Willbrook Platinum Business & Convention Center, Stradale Carnivale și Stradale Avenor și își pune amprenta pe mii de evenimente private sau corporate în fiecare an, alături de echipa sa.

Street Food Festival este un eveniment realizat de Agenția Why Not împreună cu Asociația Management ++.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava