MOPAN Suceava

Cu puțin timp înainte să moară, Nosfe a participat la show-ul Chefi la Cuțite, unde i-a impresionat atât pe cei trei bucătari, cât și pe Gina Pistol, prin caracterul lui deosebit. Luni 31 octombrie, Antena 1 a difuzat ediția la care a luat parte artistul și care a inclus și un omagiu emoționant în memoria sa. Sorin Bontea și Gina Pistol nu și-au putut controla lacrimile atunci când au vorbit despre întâlnirea cu regretatul Nosfe, notează click.ro.

Nosfe s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani, la data de 16 octombrie, după ce tocmai susținuse un concert alături de trupa Șatra Benz. Moartea sa a lăsat urme adânci în sufletul celor care l-au cunoscut și care i-au apreciat din prima clipă personalitatea. Recent, fanii artistului au avut ocazia să vadă, în cadrul show-ului Chefi la Cuțite, ultima apariție televizată a artistului.

Ediția a fost una specială și a inclus și un omagiu extrem de emoționant dedicat lui Nosfe din partea chefilor Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea si Florin Dumitrescu, precum și a gazdei show-ului, Gina Pistol.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/primetime/chefi-la-cutite-ultima-aparitie-tv-a-lui-nosfe-2216733.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava