MOPAN Suceava

Între 3 ianuarie și 15 februarie 2019, Casa de Pensii Suceava a decontat cheltuieli pentru spitalizarea asiguraților care au suferit accidente de muncă, în sumă de peste 16.000 de lei.

Șeful Casei, Constantin Boliacu, a declarat că, în același interval de timp, au fost acordate compensații pentru atingerea integrității persoanelor rămase cu deficiențe în urma unor accidente de muncă, în cuantum de de 3.800 de lei și despăgubiri de deces, în valoare de 36.100 de lei. El a precizat că pentru 377 de persoane, din fondul de asigurare pentru accidente de muncă și boli profesionale, s-au decontat aproximativ 450.000 de lei, reprezentând pensii de invaliditate și de urmaș. Pentru angajatori, Casa de Pensii Suceava a decontat 21.000 de lei, reprezentând contravaloarea indemnizațiilor plătite lucrătorilor pentru incapacitatea temporară de muncă cauzată de accidente de muncă.

Constantin Boliacu a mai informat că pentru 6 evenimente petrecute la locurile de muncă din alte state, Casa Județeană de Pensii a făcut schimb de formulare europene cu instituțiile abilitate, urmând să deconteze spitalizările asiguraților. Asta, dacă vor fi întrunite condițiile legale pentru înregistrarea acelor evenimente ca și accidente de muncă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava