MOPAN Suceava

Faimoasa cântăreață Cher, în vârstă de 67 de ani, se află în industria muzicală de mai bine de 50 de ani, dar în ciuda zvonurilor că noul ei album, ‘Closer To The Truth’, ar fi ultimul, ea spune, potrivit contactmusic.com, că încă nu a atins limita ambițiilor sale.

Întrebată dacă va mai lansa vreun material discografic, Cher a declarat: ”Bănuiesc că depinde de ce se va întâmpla cu acesta. Nu voi face asta pentru totdeauna, cu siguranță, dar încă mai am vise pe care vreau să mi le îndeplinesc, vise pe care încă nici nu le-am visat. Nu cred că există un sfârșit al viselor.”

În 2003, Cher a pornit în turneul ‘Farwell’, iar acum spune că are de gând să pornească iar într-un turneu, pentru că simte că este momentul potrivit. ”Chiar am crezut că este ultimul meu turneu. Părea că nu mai am nimic de spus. Dar, chiar îmi place acest album și, dacă nu o fac acum, nu cred că o voi mai face vreodată. Chiar dacă au trecut 11 ani de ultimul meu material discografic, fac asta de 50 ani, așa că, este totul natural, vine de la sine.”, a adăugat cântăreața, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava