MOPAN Suceava

În timp ce efectuau activități de supraveghere a traficului rutier pe DJ291A, de pe raza comunei Zvoristea, satul Dealu, polițiștii din cadrul patrulei Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, au oprit pentru control o autoutilitară la volanul căreia a fost identificat un bărbat din Frătăuții Noi, care a prezentat documentele personale cât și cele ale autoutilitarei, dar fără a putea prezenta un aviz de însoțire a meterialului lemnos pe care- l transporta în autoutilitară.

Autoutilitara cu cantiatatea de material lemnos a fost condusă la OS Adancata, unde lucrătorii silvici, în urma cubajului, au constatat faptul că in autoutilitară este cantitatea de 3,61 mc cherestea rășinoase, în valoare de 3.400 lei, care a fost confiscată.

Șoferul a fost sanctionat contraventional conform prev. art. 19 al. 1 lit. a din LG 171/2010. Cantitatea de 3,61 mc material lemnos a fost predata în custodie Ocolului Silvic Adâncata.

Cherestea în valoare de 3.400 lei fără documente confiscată de polițiști dintr-o autoutilitară la Zvoriștea, 9.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.7/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava