MOPAN Suceava

Chester Bennington a fost înmormântat în cadrul unei ceremonii private, care a avut loc la South Coast Botanic Gardens, în apropiere de casa sa din Palos Verdes, Los Angeles, sâmbătă, informează contactmusic.com.

Familia solistului trupei Linkin Park a dorit o înmormântare restrânsă, astfel că la tristul eveniment au participat membrii familiei, prietenii apropiaţi, colegii de trupă şi muzicienii cu care starul a colaborat de-a lungul anilor. Printre cei prezenţi au fost şi membrii familiei lui Chris Cornell, bunul său prieten. În total, în jur de 200 de persoane.

Toţi cei care au fost prezenţi la înmormântarea artistului au primit brăţări galbene inscripţionate cu numele cântăreţului, precum şi o imagine cu acesta sub forma unei panglici de acces la concerte, după cum a dezvăluit într-o poză Austin Carlile, care a cântat alături de Linkin Park pe vremea când făcea parte din trupa Of Mice and Men. „Ceremonia a fost foarte frumoasă. Mulţumesc, Linkin Park. Mulţumesc, Chester. Pentru tot.”, a scris Carlile în dreptul fotografiei, potrivit sursei citate.

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, a fost găsit spânzurat, pe 20 iulie, într-o vilă din Palos Verdes Estates, Los Angeles. Potrivit oficialităţilor, trupul neînsufleţit al artistului a fost găsit cu puţin timp înainte de ora 9 dimineaţa, în locuinţa sa.

Vocalistul Linkin Park – care de-a lungul timpului s-a luptat cu dependenţa de droguri şi de alcool – şi-a luat viaţa de ziua şi în acelaşi mod ca şi bunul său prieten Chris Cornell – care s-a spânzurat în mai 2017. „Nu-mi pot imagina o lume fără tine în ea”, a scris Bennington într-o scrisoare postată pe site-urile de socializare, după moartea lui Chris Cornell.

Chester Bennington era tatăl a şase copii din două căsătorii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava