În cadrul actiunilor de verificare  și control, politiștii au dispus retinerea unui barbat pentru 24 ore sub aspectul savarșirii infarctiunii de contrabanda. În urma activitatilor investigativ-operative întreprinse derulate în zona Pietei Agroalimentare din Falticeni a fost surprins în flagrant un barbat  în timp ce detinea într-un chioșc metalic și un spatiu de depozitare aferent acestuia, cantitatea de 12.940 bucăți de  tigarete de provenienta extracomunitara, de diferite marci, în valoare aproximativa de 9.700 lei. Întreaga cantitate de tigarete a fost ridicată în vederea continuarii cercetarilor. Barbatul a fost condus la sediul Politiei Municipiului Falticeni în vederea audierii și luarii masurilor legale ce se impun. În urma activitatilor de urmarire penală desfașurate de către lucrătorii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale – S.I.C.E, fata de barbat a fost dispusa masura preventiva a retinerii pentru o perioada de 24 de ore, acesta fiind introdus în arest.

Cercetarile vor fi continuate în cadrul dosarului penal înregistrat sub aspectul savarșirii infractiunii de contrabandă.

Chioșc plin cu țigări de contrabandă depistat de polițiști în Piața Agroalimentară din Fălticeni. Proprietarul a ajuns în arest, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava