• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Viitorii chiriaşi ai noilor locuinţe ANL din municipiul Suceava construite în zona Metro vor primi cheile la apartamente în preajma Zilei Naţionale a României, mai exact în data de 30 noiembrie. Anunţul a fost făcut miercuri de primarul Ion Lungu. El a spus că este vorba 80 de unităţi locative din care 20 de garsoniere şi 60 de apartamente. Lista cu viitorii chiriaşi va fi aprobată în şedinţa Consiliului Local din 29 noiembrie.

„Pe 29 noiembrie vrem să intrăm cu lista în CL. Sunt 20 de garsoniere şi 60 de apartamente. Sunt 25 de persoane singure iar cinci dintre ele pe care o să le analizăm pe bază de anchetă au şansă să prindă apartamente. În mod normal persoanele singure primesc garsoniere dar cum sunt 20 de garsoniere şi 25 de persoane singure cinci vor prinde apartamente cu două camere. Aşa cum am spus pentru prima dată avem mai multe apartamente decât solicitări. Deja o parte din cei care sunt pe listă renunţă la aceste apartamente noi şi şi-au exprimat disponibilitatea de a lua apartamente în Burdujeni. Sunt din cei de pe listă de la 80 încolo automat ei trebuie să meargă în Burdujeni. Dacă unul renunţă de pe listă care sunt în primii 80 şi sunt deja vreo doi care au renunţat pentru că vor în Burdujeni, pot prinde alţii care sunt acum pe lista suplimentară aceste apartamente noi”, a explicat Lungu. Investiţia în cele 4 blocuri ANL din zona Metro a fost asigurată de la bugetul de stat municipalitatea suportând doar cheltuielile cu racordarea lor la utilităţi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava