MOPAN Suceava

Bryan Adams a rămas șocat și dezamăgit după ce chitara sa vintage a fost vandalizată de agenții vamali dintr-un aeroport din Egipt, potrivit contactmusic.com. Rockerul canadian a postat pe Instagram o poză cu instrumentul muzical, scris cu litere și numere arabe, cu cerneală verde. „Agenții vamali din Egipt au făcut graffiti pe chitara mea Martin D-18 din 1946…”, a scris starul alături de fotografie.

Bryan Adams a fost în capitala țării, Cairo, la Piramidele din Giza, pentru a susține un concert, iar mai târziu a zburat către Australia, pentru a-și continua seria de show-uri din cadrul turneului ‚Get Up World Tour’, mai scrie sursa citată.

Artistul a spus că a găsit chitara inscripționată după ce a intrat în Egipt. Starul s-a enervat și a declarat pentru AFP: „Aproape că nu am putut intra cu echipamentul în țară și, odată ce am făcut-o, am descoperit instrumentul marcat. Nimeni nu și-a cerut scuze.”

Cu toate acestea, Bryan Adam le-a spus fanilor din Egipt, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, că se va întoarce în țară. „Pentru toți fanii mei egipteni: Vă mulțumesc că ați scris despre chitară, chiar apreciez asta, va fi reparată fără probleme. Vreau să știți că iubesc țara voastră și că m-am simțit minunat acolo, m-am simțit ca acasă. Incidentul cu marcarea instrumentelor noastre la aeroport a fost enervant… Vă transmit toată dragostea mea și sper ca într-o zi să vin cu familia mea să vă vizitez… data viitoare, fără markere verzi, vă rog!”

Ca răspuns la nemulțumirile cântărețului, un agent vamal al aeroportului din Cairo a declarat că instrumentele sunt marcate cu numere de serie, însă de obicei folosesc autocolante și nu cerneală.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava