MOPAN Suceava

Eddie van Hallen scrie istorie și după moarte. Legendarul artist s-a stins din viață la 6 octombrie 2020, în casa lui din Santa Monica, statul California, SUA. Colecția de chitare s-a vândut cu acordul fiului său Wolfgang. Eddie Van Halen a făcut parte din trupa ce îi purta numele între 1972 și 2019, amintește click.ro.

Chitarele mult iubite ale legendarului Eddie Van Halen s-au vândut cu un preț record. Cele trei instrumente muzicale au fost scoase la licitație la începutul săptămânii și s-au dat cu 422.000 de dolari. Licitația s-a desfășurat cu acordul fiului său, unicul, Wolfgang. Licitația ”Icons & Idols Trilogy: Rock ‘N’ Roll” a avut ca piesă de rezistență chitara Kramer ”Frankenstrat” care s-a dat cu suma impresionantă de 231.250 de dolari. Chitara electrică la care a cântat ”Jump” în 2004, EVH Charvel Art Series, cu linii roșii, albe și negre s-a vândut cu 140.800 de dolari. Iar chitara cunoscută din piesa ”Hot for Teacher”, din 1984, s-a dat cu 50.000 de dolari, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/chitarele-lui-eddie-van-hallen-s-au-vandut-cu-422000-de-dolari-la-doua-luni-de-la

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava