Concert pascal
MOPAN Suceava

Chitaristul trupei Guns N’Roses, Dj Ashba, a mărturisit într-un interviu recent că era să moară când a încercat să se lase de fumat cu ajutorul ţigărilor electronice, potrivit contactmusic.com.
Muzicianul a încercat să renunţe la acest viciu nesănătos în 2012, când a început să folosească o ţigară electronică, dar acest lucru nu a funcţionat pentru artist, el ajungând de urgenţă la spital.

Miercuri, Dj Ashba a postat pe un site de socializare o poză cu el fumând o ţigară, unul dintre fanii săi, mirat, întrebându-l: ‘Nu te lăsaseşi de fumat, omule?”
Starul de 40 de ani i-a răspuns: „Chiar m-am lăsat, pentru nouă luni. Oricum, fumam din ţigara electronică, una pe care mi-am cumpărat-o din Polonia şi care conţinea supradoze de nicotină şi antigel, chestii care ucid oameni. Nimeni nu ştie asta, dar am ajuns de urgenţă la spital, am stat sub observaţie; opt dintre cei mai buni doctori au încercat să-mi salveze viaţa. După control, mi s-a spus că doza de nicotină pe care o luam din ţigaretele false era echivalentul a 33 de pachete de ţigări pe zi. După ce mi-am făcut toate analizele, doctorii au rămas uimiţi că toate organelele îmi erau încă în stare perfectă. M-au sfătuit să fumez din nou ţigări normale, altfel organismul meu ar fi intrat în stare de şoc, dacă m-aş fi lăsat dintr-o dată. Sper ca de data aceasta să mă las definitiv. Am încercat să ţinem acest lucru departe de presă, dar acesta este adevăratul motiv pentru care fumez acum.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava