MOPAN Suceava

Chris Brown a fost eliberat de la închisoare, informează contactmusic.com. Cântărețul în vârstă de 24 de ani a ieșit de după gratii duminică seară, după 108 zile petrecute acolo, din 131 la câte a fost condamnat pentru încălcarea teremenilor eliberării condiționate.

Judecătorul, James R. Brandlin, l-a condamnat pe controversatul artist, inițial, la 365 de zile de închisoare, dar pentru că a petrecut deja 234 de zile la reabilitare și în spatele gratiilor, i-a mai micșorat din pedeapsă. Brown, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat, la mijlocul lunii martie, în California, pe baza unui mandat emis pentru încălcarea regimului de libertate condiţionată ce are legătură cu agresiunea comisă 2009 asupra iubitei sale de atunci,Rihanna. Artistul se afla de patru luni într-un centru de reabilitare din Malibu, unde urma un curs de terapie contra acceselor de furie, dar pentru că a fost dat afară, poliția locală a intervenit și l-a încarcerat. Procurorii din Los Angeles au luat decizia de a-l aresta pe rapper, întrucât acesta ar fi încălcat de multe ori în ultimul an regimul de libertate condiţionată.

În 2009, Chris Brown a fost condamnat la patru ani de libertate condiţionată, muncă în folosul comunităţii şi terapie obligatorie contra acceselor de furie, după ce a agresat-o pe iubita lui de la ace vreme, cântăreaţa Rihanna. După incidentul cu Rihanna, Brown nu s-a potolit. După condamnarea sa din 2009, rapperul a fost implicat într-o altercaţie cu colegul său de breaslă Drake, la New York, şi într-o bătaie cu Frank Ocean, într-o parcare din Los Angeles.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava