Concert pascal
MOPAN Suceava

Karrueche Tran l-a părăsit pe iubitul ei, Chris Brown, pentru că acesta nu înceta să vorbească, prin mesaje, cu o mulțime de femei, informează showbizspy.com. În ciuda zvonurilor apărute în presa de peste ocean, care spuneau că Tran i-a dat papucii lui Brown pentru că a aflat că acesta a avut o relație, la începutul lunii martie, cu o femeie din centrul de reabilitare în care era internat, surse din anturajul celor doi au declarat pentru TMZ că aceasta a pus punct relației în luna februarie, după ce l-a vizitat pe Chris la reabilitare.

Se pare că în ultima vreme nimic nu-i merge bine cântărețului. Acesta se află iar la închisoare, după ce a încălcat termenii eliberării condiționate și a fost dat afară din centrul reabilitare unde urma un curs de terapie contra acceselor de furie. Potrivit HollywoodLife, Brown nu mănâncă, nu doarme și abia mai rezistă. ”Totul merge rău, foarte rău, pentru Chris. Nu-i este deloc bine.”, a declarat o sursă, potrivit showbizspy.com.

”Nu mănâncă, nu doarme și parcă și-a ieșit din minți. Vorbește singur. Este obosit și se simte încolțit ca un hamster mic într-o cușcă. Doar bea apă și sucul de portocale pe care i-l dau. Îl servesc cu sendvișuri cu jeleu și unt de arahide sau cu pâine cu șuncă afumată, dar el nu vrea să mănânce asta. Nu și-ar lăsa nici câinii să mănânce asta. Chris suferă. O ia razna. Este privat de orice lucru. Nu are nici măcar lenjerie intimă. Nu are nimic și pe nimeni”, a adăugat aceeași sursă. Chris Brown mai are de petrecut aproximativ o lună în spatele gratiilor, iar dacă se va comporta cum trebuie, ar putea ieși mai repede.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava