MOPAN Suceava

Rapperul american Chris Brown va petrece încă o săptămână într-un loc care-i este deja familiar… la închisoare, informează contactmusic.com.

Brown, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat, vineri, în California, pe baza unui mandat emis pentru încălcarea regimului de libertate condiţionată ce are legătură cu agresiunea comisă 2009 asupra iubitei sale de atunci, Rihanna.

Artistul se afla de patru luni într-un centru de reabilitare din Malibu, unde urma un curs de terapie contra acceselor de furie, dar pentru că a fost dat afară, poliția locală a intervenit, iar de vineri se află în arestul Poliției din Los Angeles. Procurorii din Los Angeles au luat decizia de a-l încarcera pe rapper, întrucât acesta ar fi încălcat de multe ori în ultimul an regimul de libertate condiţionată.

Cântărețul trebuie să se prezinte la o audiere în faţa unui judecător, luni, la un tribunal din Los Angeles, iar dacă va fi găsit vinovat, riscă să ajungă într-o închisoare din California, mai scrie sursa citată.

În 2009, Chris Brown a fost condamnat la patru ani de libertate condiţionată, muncă în folosul comunităţii şi terapie obligatorie contra acceselor de furie, după ce a agresat-o pe iubita lui de la ace vreme, cântăreaţa Rihanna.

După incidentul cu Rihanna, Brown nu s-a potolit. După condamnarea sa din 2009, rapperul a fost implicat într-o altercaţie cu colegul său de breaslă Drake, la New York, şi într-o bătaie cu Frank Ocean, într-o parcare din Los Angeles.

Chris Brown, din nou în arest, 7.6 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.6/10 (5 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava