MOPAN Suceava

Chris Brown a mărturisit că, de când a devenit tată și o crește pe micuța Royalty alături de Nia Guzman, s-a transformat într-un om mai bun. Starul R&B a trecut printr-o perioadă neagră, după ce în 2009 a fost condamnat la închioare și la muncă în folosul comunității, pentru că a bătut-o pe iubita sa de la acea vreme – Rihanna. Artistul susține că acum s-a schimbat și că fetița sa l-a ajutat să se desprindă de trecutul tumultuos.

El a declarat, potrivit contactmusic.com: „Am această slujbă de tătic și este minunat, știi, să înveți cum să fii tată, să înveți să ai grijo de altcineva”, i-a spus Chris Brown lui Ryan Seacrest, vineri. Cântărețul a adăugat: „Eu abia știu cum să-mi perii dinții dimineața! Este minunat. Este ceva plin de duioșie… îmi dă o stare de calm. Cred că eram mult mai … turbulent în copilărie, eram foarte energic, iar acum văzând-o pe fiica mea mi se topește inima.”

Chris Brown a fost de acord să o crească pe fetița lui în vârstă de un an împreună cu mama acesteia, Nia Guzman, după mai multe luni în care au existat tensiuni între cei doi.

Brown a adăugat, potrivit ContactMusic: „Cred că la mine cea mai mare problemă este răbdarea. Eu vreau mereu ca lucrurile să fie făcute acum. Dar, acum, de când sunt tată și îmi văd fata crescând, de exemplu, trecând de la mersul de-a bușilea la vorbit, îmi dau seama că am învățat să fiu mai calm, am învățat ce înseamnă răbdarea.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava