Chris Hemsworth, 32, s-a mutat înapoi în Australia, pentru că în Los Angeles se simțea sufocat, potrivit contactmusic.com.

Actorul, care s-a remarcat în industria filmului de la Hollywood datorită rolurilor pe care le-a interpretat, a vorbit într-un interviu recent despre decizia sa de a se muta înapoi în țara sa natală alături de soția lui, Elsa Pataky, 39, și de cei trei copii ai lor, India, în vârstă de trei ani, și gemenii Tristan și Sasha, în vârstă de doi ani. Chris a spus, conform sursei citate: „Ador munca de actor, dar când ești înconjurat de acest lucru în mod constant, totul devine cam sufocant.”

Starul din ‘Ghostbusters’ a mai spus că Los Angelesul i se părea un loc foarte nepotrivit pentru a crește copii și că, acum, se bucură să trăiască într-o comunitate care nu este obsedată de industria filmului. „Locuiam umăr în umăr în suburbie și ne-am dat seama că nu ne dorim ca ai noștri copii să crească așa. Nu aveai cum să te deplasezi nicăieri fără mașină. Aici, mergem pe jos până la plaja care se află peste stradă. Ducem o viață mult mai simplă. Acum nu mai este vorba doar despre mine, lucru care mă face să mă simt foarte bine. Când s-au născut copiii am înțeles care este scopul vieții.”, a adăugat actorul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava