Concert pascal
MOPAN Suceava

Chris Hemsworth şi soţia lui, Elsa Pataky, au dezvăluit numele celor doi băieţi gemeni ai lor, prin intermediul contului ei de Instagram, potrivit showbizspy.com.

Lângă poza cu picioruşele gemenilor, postată pe Instagram, Elsa a scris, potrivit sursei citate: “Sunteţi acasă! Tristan şi Saha au venit pe această lume pe 18 martie, imediat după ce a fost lună plină. Fericire deplină.”

Chris și Elsa au devenit un cuplu în 2010 și tot în același an s-au și căsătorit. Au devenit părinți pentru prima dată în mai 2012, Elsa aducând pe lume o fetiță, pe India Rose.

În cadrul unui interviu acordat la începutul relației lor, Elsa a spus că a fost ‘fermecată’ când l-a văzut pentru prima dată pe soțul ei interacționînd cu copii. ”El este persoana alături de care mă simt cel mai bine și ne înțelegem de minune. Mai mult, îl văd în postura de tată, un tată minunat – este foarte important să știi dacă partenrul de viață poate fi bun ca părinte.”, spunea ea în 2012, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava