• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Chris Hemsworth și soția sa, Elsa Pataky – care au împreună o fetiță în vârstă de un an și opt luni, India Rose – au anunțat că vor deveni părinți de gemeni în primăvară, informează contactmusic.com.

Actorul a vorbit recent despre viața de familie și a mărturisit că este mai fericit ca niciodată atunci când se află alături de soția și fetița lui.

El a spus, potrivit sursei citate: ”Să fii tată este cu siguranță o provocare. Dar cea mai frumoasă provocare de care poate avea cineva parte. Să fii acasă, să fii cu familia, despre asta este vorba… Mă face să fiu mai relaxat și la locul de muncă, pentru că acum am ceva care este mult mai important pentru mine.”

Chris s-a căsătorit cu Elsa în 2010, după un an de relație.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava