MOPAN Suceava

Noul documentar despre trupa Coldplay, ‘A Head Full of Dreams’, îl prezintă, printre altele, pe Chris Martin vorbind despre despărțirea de Gwyneth Paltrow, în 2014. El mărturisește că a fost „un dezastru”, după ce mariajul de zece ani cu Gwyneth s-a destrămat.

Toată lumea își amintește de expresia pe care fostul cuplu de celebrități a folosit-o atunci când a anunțat că pornesc pe drumuri separate – „despărțire de comun acord” – după un deceniu de căsătorie, în 2014. Cu toate acestea, vorbind la lansarea documentarului despre trupă, solistul Coldplay a mărturisit că a fost un moment foarte greu pentru el, iar colegii său chiar s-au temut pentru el.

Starul în vârstă de 41 de ani a spus că problemele sale au început în timpul turneului mondial din 2011, turneu prin care trupa și-a promovat albumul ‘Mylo Xyloto’. Atunci a început să se simtă „complet nefolositor și nedorit de nimeni”. „Îmi spuneam: ‘Sunt un dezastru’, serios, pentru că nu mă puteam bucura de niciun lucru frumos din jurul meu.”, a explicat Martin. „Apoi, bineânțeles, am trecut prin despărțirea de Gwyneth. Ascultați, nu îmi voi plânge niciodată de milă, sunt recunoscător pentru tot, dar a fost, totuși, dureros.”

Și managerul trupei Coldplay a vorbit în documentar despre această perioadă urâtă din viața cântărețului. „Mintea umană poate să își facă cel mai groaznic dintre scenarii. Am fost atât de îngrijorat pentru el, încât dimineața mă bucuram că primea mesaje de la el și, astfel, știam că e bine.”, a spus acesta, conform ContactMusic.

Cei doi artiști, care au împreună doi copii, Apple, în vârstă de 12 ani, și Moses, în vârstă de 12 ani, au trecut peste acum și sunt prieteni, cel puțin în public.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava