MOPAN Suceava

Chris Martin le-a cântat fanilor pe Instagram Live, pentru a combate „plictiseala” şi izolarea din cauza coronavirusului, mini concert care face parte din campania globală ‘Solidarity Sessions: Together, At Home’, potrivit contactmusic.com.

Solistul trupei Coldplay – care este unul dintre inițiatorii Global Citizen Festival – a refuzat să permită pandemiei de coronavirus să îl împiedice să le cânte fanilor săi, așa că a găsit o altă modalitate de intra în contact cu aceștia – online. Starul a cântat pe Instagram Live hit-uri mai vechi de-ale trupei, inclusiv ‘Viva la Vida’, dar și un cover după o piesă a regretatului David Bowie, ‘Life on Mars’.

Autorul hit-ului ‘Yellow’ a recunoscut, în timpul intervenției pe Instagram, că a uitat câteva dintre versurile pieselor sale mai vechi. „Este foarte greu să fii un star pop – nu știi cine te iubește și cine te urăște. Am încercat un altfel de cântec la muncă, am crezut că e minunat, dat toată lumea din jur a strâmbat din nas la auzirea lui,”, a spus Chris Martin, potrivit sursei citate.

Au răspuns acestei provocări mai mulți artiști de peste ocean. Printre ei și John Legend, care a spus, într-o postare pe Instagram: „Prietenul meu Chris Martin a susținut un mic și minunat concert astăzi, de acasă. Voi face și eu la fel mâine, la ora 21.00. Ne vedem curând. Vom încerca să trecem cu bine, împreună, peste asta! #TogetherAtHome”.

Și cântărețul Ketih Urban a fost live pe Instagram, urmărit din fundal de soția sa, actrița Nicole Kidman.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava