Chris Martin s-a îndrăgostit de Jennifer Lawrence. Solistul trupei Coldplay, care s-a despărţit în luna martie de Gwyneth Paltrow, după 10 ani de căsătorie, le-a spus prietenilor lui, potrivit presei de peste ocean, că relaţia lui cu actriţa din ‚Hunger Games’ este pe drumul cel bun.

O sursă apropiată celor doi artişti a declarat pentru revista Us Weekly, potrivit contactmusic.com: „S-a îndrăgostit de ea. Este pe bune.” Potrivit unei alte surse, Jennifer este îndrăgostită de rockerul britanic încă de când era adolescentă: „Este un vis devenit realitate pentru ea”, a spus un apropiat al actriţei. Recent, liderul trupei Coldplay, în vârstă de 37 de ani, a invitat-o pe actrița din ‘Hunger Games’ la o cină la Chateau Marmont, în West Hollywood, alături de prietenii lui, potrivit unor apropiați ai starului.

„Păreau că se simt foarte bine împreună – și fericiți! Nu părea deloc că e o relație nouă. Erau drăgăstuoși unul cu celălalt și se vedea că se cunosc bine. Ea este foarte sociabilă… Arătau foarte drăguț împreună.”, a spus sursă apropiată lui Chris Martin, potrivit contactmusic.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava