MOPAN Suceava

Gwyneth Paltrow a mărturisit că soţul ei, Chris Martin, este un bucătar îngrozitor şi că în ambele cazuri când a încercat să prepare ceva au fost chemaţi pompierii.
„A încercat de două ori să pregătească masa şi nu e o glumă – în ambele cazuri au venit pompierii. Jur pe viaţa mea – în ambele cazuri.”, a declarat Gwyneth Paltrow, potrivit contactmusic.com.
Chiar dacă nu are nicio treabă cu bucătăria, solistul formaţiei Coldplay nu are de ce să îşi facă griji în privinţa a ceea ce mănâncă familia sa, pentru că soţia lui este foarte pricepută la gătit. Anul trecut, faimoasa actriţă a publicat şi o carte de bucate, ‘My Father’s Daughter: Delicious, Easy Recipes Celebrating Family & Togetherness’ şi a şi declarat în repetate rânduri că se vede ca ‘o soţie din aniii 1950’, care pune mereu pe primul loc familia.
Ea a declarat, potrivit sursei citate: „Sunt o persoană care ţine foarte mult la tradiţie, un fel de soţie ca cele din anii 1950: gătesc, mă asigură că toată lumea e sătulă şi că toate sunt în ordine. Sunt de părere că o soţie are responsabilitatea de ‘a crea o casă’ şi de a proteja familia. Deasemenea, cred că o soţie ar trebui să poată face ce vrea, să lucreze dacă asta îşi doreşte. Mama mea nu a ţinut atât de mult la tradiţie ca mine. Ea a muncit pentru a întreţine familia.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava