Concert pascal
MOPAN Suceava

Solistul trupei Coldplay, Chris Martin, a vorbit, recent, în cadrul unei emisiuni radio, pentru prima dată, despre despărțirea de Gwyneth Paltrow. El a spus: „Am trecut prin niște schimbări foarte mari… toată lumea știe despre ce este vorba. Am reușit, până la urmă, să-mi dau seama unde am greșit în drumul meu. Cu câțiva ani în urmă nu eram foarte bine, mă simțeam demoralizat și confuz. Câțiva prieteni mi-au oferit o carte și o poezie, iar aceste două lucruri au început să mă scoată din acel loc întunecos, din care mă simt norocos că am scăpat cu viață. Poate că sună prea simplu, dar dintr-o dată am simțit că sunt recunoscător că trăiesc.”

Actriţa a fost cea care a anunţat, anul trecut, printr-o postare pe blogul său, că s-a despărţit de soţul ei, frontman-ul trupei Coldpay, Chris Martin, după mai mult de zece ani de căsnicie. “Cu tristeţe în inimi, am hotărât să ne despărţim.”, a scris Gwyneth pe blogul ei, GOOP. “Am ajuns la concluzia că, atâta timp cât ne iubim atât de mult, vom rămâne despărţiţi. Oricum, mereu vom fi o familie şi, în mai multe feluri, suntem mai apropiaţi unul de celălalt decât am fost vreodată.”, a mai scris actriţa în anunţul pe care l-a semnat „Cu dragoste, Gwyneth şi Chris”.

Gwyneth Paltrow  şi Chris Martin  s-au căsătorit în secret în 2003 şi au împreună o fetiţă, Apple, 10, şi un băieţel, Moses, 8.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava