MOPAN Suceava

La sfârșitul lunii august a anului acesta, artistul John Legend și soția lui, modelul Chrissy Teigen, anunțau că vor deveni pentru a treia oară părinți.

Recent, în mediul online, modelul a dezvăluit că a pierdut sarcina. Chrissy a fost transportată la spital săptămâna aceasta, acolo unde a primit două transfuzii de sânge, dar, din nefericire, bebelușul nu a putut fi salvat.

Într-o postare pe rețelele de socializare, alături de câteva fotografii alb/negru înfățișând-o plângând pe patul de spital, Chrissy a scris, potrivit contactmusic.com: „Suntem șocați și extrem de îndurerați – acel gen de durere de care doar auzi, o durere ce nu am mai simți-o vreodată. Nu am reușit să oprim sângerarea și să-i oferim copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda a pungi și pungi de transfuzii de sânge. Pur și simplu nu a fost suficient. Nu ne-am decis cum ne vom numi copiii decât imediat după naștere, chiar înainte de a ieși din spital. Dar, dintr-un anume motiv, acestui micuț din burtica mea am început să-i spunem Jack. Așa că întotdeauna va rămâne Jack pentru noi. Jack s-a străduit atât de tare să devină o parte din mica noastră familie și va fi, pentru totdeauna. Pentru al nostru Jack – îmi pare rău că primele momente din viața ta au fost atât de complicate și că nu ți-am putut oferi casa de care aveai nevoie pentru a supraviețui. Întotdeauna te vom iubi.”

Chrissy le-a mulțumit fanilor pentru sprijin și a spus că ea și John – care mai au împreună o fetiță, Luna, în vârstă de patru ani, și Miles, în vârstă de doi ani – sunt „foarte recunoscători” pentru viața lor. „Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați trimis rugăciunile și energia voastră pozitivă. Simțim iubirea voastră și o apreciem cu adevărat. Suntem atât de recunoscători pentru viața pe care o avem. Pentru minunații noștri copii, Luna și Miles, pentru toate lucrurile pe care le-am putut trăi până acum. Nu este fiecare zi plină de soare. În cele mai întunecate zile, vom fi triști, vom plânge până vom rămâne lipsiți de lacrimi. Dar ne vom îmbrățișa mai puternic și vom merge mai departe.”, a mai scris modelul, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava