MOPAN Suceava

Chrissy Teigen a rememorat vremurile în care câștiga sume foarte mici de bani ca model de bikini, notează contactmusic.com.

Modelul în vârstă de 35 ani și-a început cariera de model cu apariții scurte în primul sezon al concursului de televiziune ‘Deal or No Deal’. A apărut apoi în celebra revistă Sports Illustrated, în 2010

Chrissy și-a adus aminte recent de vremea când prezenta costume de baie pentru designer-ul DiNeila în cadrul Miami Fashion Week, în 2011. Mamă a doi copii, Luna, în vârstă de patru ani, și Miles, în vârstă de doi ani, soția muzicianului John Legend a scris pe Instagram, alături de câteva poze de la diferite prezentări de modă: „SWIPE (Uitați-vă la fotografii)! Povesteam despre zilele din perioada Miami Fashion Week și cât de mult însemnau acele zile pentru mine. 200 de dolari pentru o prezentare, minus partea pe care și-o lua agenția, plus cele 5/6 ore în care stăteam nemișcată pentru a fi privită la Mondrian. Mergeam la Setai, defilam pe marginea piscinei, oh, Doamne, ce încântată eram mai ales când o vedeam trecând pe Naomi Campbell!!!!!! Luam cina cu persoane necunoscute la Prime 112 și comandam mâncare pentru a lua și acasă și pentru a ne ajunge pentru o săptămână, pentru că banii de pe show dispăreau cu taxele pe care le plăteam la agenție. Dormeam într-un dormitor cu două camere la Flamingo cu încă cinci fete, AMINTIRI!”

Cariera lui Chrissy a luat avânt o dată cu prezentarea emisiunii-concurs ‘Lip Sync Battle’ și cu participarea, ca jurat, la emisiunea-concurs ‘Bring the Funny’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava