Concert pascal
MOPAN Suceava

Fostul model Chrissy Teigen, în vârstă de 33 de ani, a spus într-un interviu recent că este extrem de recunoscătoare pentru soțul ei, muzicianul John Legend, care a fost un adevărat sprijin pentru ea, mai ales în lupta cu depresia postanatală, cu care s-a confruntat în urmă cu trei ani, după nașterea fetiței lor, Luna Simone.

Ea a spus, potrivit contactmusic.com: „John și doctorii au fost puterea mea. Am avut un grup de oameni alături de mine extraordinar, care au avut grijă de mine cu atenție. Chiar mă schimbasem. Nu eram doar obosită, eram foarte tristă, mâhnită, cu moralul la pământ. Nu era vorba doar despre faptul că devenisem mamă pentru prima dată, că treceam prin sentimente noi… Spun asta femeilor care m-au făcut să înțeleg cât de diferite sunt sentimentele acestea – o experiență unică ce poate fi foarte grea. Încurajez pe toată lumea să își spună povestea. Vorbiți, pentru a nu se pune etichete.”

Vedeta a mai spus că a crezut, la început, că este „normal” să se simtă în acel mod, dar că și-a dat seama, cu ajutorul oamenilor din jur, că nu era așa. „S-a întâmplat la primul copil, cu Luna. Nu știam că te poți simți și altfel. Credeam că este normal să te simți atât de rău. Credeam că asta înseamnă maternitatea și că nu există altă variantă. Asta până în momentul în care oamenii din jurul meu au început să îmi spună că au observat schimbări în modul meu de a fi – m-a ajutat.”, a mai spus Chrissy Teigen pentru The Today Show, conform sursei citate.

Chrissy mai are împreună cu John un băiețel de 11 luni, Miles Theodore

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava