• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Soția însărcinată a cântărețului John Legend, Chrissy Teigen, se roagă ca primul lor copil să se nască mai repede, pentru că este îngrozită de gândul că ar trebui să dea naștere unui bebeluș mare. Cei doi vor deveni părinții unei fetițe, iar viitoarea mămică este convinsă că va intra în travaliu mai repede decât ar trebui, adică pe la mijlocul lunii aprilie.

„Deja am început numărătoarea inversă. Eu ar trebui să nasc pe la jumătatea lunii aprilie, dar cred că se va întâmpla mai repede.”, a spus soția lui John Legend, potrivit contactmusic.com. „Eu m-am născut mult mai repede decât ar fi trebuit, de asta încă nu m-am dezvoltat încă!”, a glumit ea, continuând: „Nu, cred că voi naște mai repede; mama mea s-a născut înainte de termen, familia noastră, toți am venit mai repede, așa că, sper, mă rog pentru asta, pentru că am auzit unele povești îngrozitoare despre bebeluși mari!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava