Muzeul Bucovinei

Chrissy Teigen este însărcintă pentru prima dată și a mărturisit că nu se va opri la un copil, pentru că își dorește cel puțin încă trei, potrivit contactmusic.com.

Modelul așteaptă primul său copil împreună cu soțul ei, muzicianul John Legend, pe care îl descrie ca fiind „minunat” și „un adevărat sprijin”.

„Cred că voi fi însărcinată des de acum înainte. Va fi sfâșietor dacă nu se va întâmpla, dar sper că vom avea noroc.”, a spus Chrissy pentru Self Magazine, referindu-se la tratamentele de feritilitate pe care le-a făcut pentru a rămâne însărcinată. Ea a adăugat, zâmbind: „Când vom avea cei patru copii pe care mi-i doresc, vreau ca eu și John să ne privim în ochi și să ne spunem: ‘Asta e, suntem noi contra lor’”.

În același interviu, modelul care va naște în aprilie, și-a lăudat soțul, cu care este căsătorită din 2013. „El înțelege totul. Este dulce, sentimental, un tip foarte sensibil. Unul dintre lucrurile care ne-a salvat a fost faptul că nu am făcut acea chestier cu fertilitatea, când te uiți la cea și spus: ‘Iubire, să mergem acasă; avem de făcut treburi chiar acum.’ John a spus: ‘Hai să nu fim nicioată genul acela de cuplu care trebuie să programeze momentul în care va concepe un copil.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava