Concert pascal
MOPAN Suceava

Superstarul pop Christina Aguilera se pregătește să ofere o mare bucurie fanilor săi vorbitori de limbă spaniolă și va lansa primul album latin după 15 ani, conform contactmusic.com.

Interpreta piesei ´Beautiful´ a lăsat muzica pe planul secund în ultimii ani pentru a se concentra mai mult pe viața de familie și pe cariera sa din televiziune, dar artista a dezvăluit că a petrecut mult timp în studio și că lucrează la două proiecte noi, ce urmează să fie lansate.

Unul dintre aceste proiecte este reprezentat de un al optulea album, o continuare a discului ´Lotus´ din anul 2012, pentru care a adunat inspirație în timp, mai notează sursa citată.

˝Am lucrat relaxat și am acumulat idei pentru următorul album în ultimii câțiva ani.˝ – a declarat cântăreața pentru emisiunea TV ´Today´.

Noul album este primul cu piese în limba spaniolă de după ´Mi Reflejo´ din anul 2000, iar artista, al cărui tată este din Ecuador, este nerăbdătoare să-l împărtășească cu fanii.

Christina a spus: ˝Să am origini latine înseamnă totul pentru mine. Înseamnă pasiune, înseamnă foc… este parte din mine… Sunt nerăbdătoare să ofer ceva în acest sens fanilor mei. A trecut ceva timp.˝

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava