MOPAN Suceava

Legendarul actor Christopher Plummer, a cărui carieră s-a întins pe șapte decenii și a jucat în ”Sunetul muzicii”, a murit la 91 de ani. Familia a confirmat vestea, spunând că s-a stins la casa sa din Connecticut, iar în ultimele clipe, cea care i-a fost soție 53 de ani, Elain Taylor, a fost lângă el, notează click.ro.

Pe numele real Arthur Plummer, născut în Toronto, Canada, în 1929, a fost strănepotul celui de-al treilea prim-ministru canadian din isorie, John Abbott. A crescut în Quebec, unde a vorbit atât engleza, cât și franceza. A jucat teatru multă vreme, primul lui rol important fiind în 1956, în Henric a V-lea. A jucat apoi în piere pe Broadway, dar și în Marea Britanie, la Royal Shakespeare Company. Primul lui film a fost Stage Struck, din 1958, dar cel mai faimos rămâne rolul lui din Sunetul Muzicii, din 1965, în care îl interpretează pe căpitanul anti-nazist Von Trapp, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/christopher-plummer-legendarul-actor-din-sunetul-muzicii-murit-la-91-de-ani-de-ce

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava