• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cântăreața r&b Ciara s-a logodit cu celebrul fotbalist Russell Wilson, informează contactmusic.com.

Cele două vedete au început să se întâlnească la începutul anului trecut. Vineri, Ciara și Russell Wilson, care au declarat la începutul relației lor că nu vor întreține relații intime până după căsătorie, au anunțat că, în curând, vor face nuntă.

Într-un video postat pe Instagram, Ciara își arată inelul de logodnă cu un diamant uriaș, iar el confirmă fericit că s-au logodit. „A spus Da! Yeah!”, a spus sportivul în vârstă de 27 de ani. „Asta chiar se va întâmpla. Iubita mea.” Ciara, la rândul ei, a adăugat: „Ce bine! Sunt atât de emoționată. Dumnezeu este bun.” Russell a distribuit pe pagina sa de Instagram postarea logodnicei sale și a scris alături: „A spus Da!!! Am știut din prima zi că tu ești aleasa. Nu există sentiment mai frumos…”

Acesta va fi primul mariaj pentru Ciara, în vârstă de 30 de ani. Ea a mai fost logodită cu rapperul Future, cu care are un copil, Future Zahir Wilburn. Cei doi s-au despărțit în 2014. În ceea ce-l privește pe Russell, el a mai fost căsătorit o dată, cu Ashton Meem, din 2012 până în 2014.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava