MOPAN Suceava

Cici ex Sistem s-a dezlănțuit, după ce a văzut emisiunea ‘Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară’, de la Antena 1, unde mai multe vedete fac show total, notează click.ro.

Nea Mărin face audiențe cu show-ul de la Antenă, unde, anul acesta, a chemat ajutoare de nădejde. Liviu Vârciu nu putea lipsi din peisaj, însă Ruby, Lino Golden și Jador au întreținut atmosfera. Așa cum bine ne-a obișnuit, gazda emisiunii îi atenționează nu doar cu vorba, ci și cu boata pe cei aflați în emisiune. De cele mai multe ori, nea Mărin a avut meciuri cu Jador, pe care l-a și pălmuit în mașină, într-una dintre emisiuni, spre amuzamentul celorlalți.

După ce a urmărit show-ul de la Antenă și balamucul făcut de vedete, Ciprian Rogojan, alias Cici ex Sistem, a făcut comentarii acide, fiind deranjat de atitudinea celor din emisiune în Maramureș, considerând că totul este făcut ca să denigreze imaginea zonei pitorești în care au avut loc filmările, nicidecum în promovarea valorilor românești. Fire tradițională și susținător de patrie, Ciprian Rogojan este de părere că întregul scenariu este de proastă calitate, că personajele nu aduc cinste țării, mai ales zonei în care a trăit și că toată emisiunea este un circ total, mai scrie sursa citată.

Citește mai multe pe: https://click.ro/primetime/new-content-408054.html

Cici (ex Sistem) îi desființează pe nea Mărin, Ruby și Jador: „Mi-ați făcut Maramureșul de râs”, 6.9 out of 10 based on 88 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.9/10 (88 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava