Concert pascal
MOPAN Suceava

Sărbătorile de final de an au adus un număr considerabil mai mic de reduceri comparativ cu ultimele 3 luni. Comparatorul IXA.RO a strâns în acest Crăciun aproximativ 20000 de produse la preț bun, comparativ cu săptămânile anterioare, unde erau prezente peste 45000 de produse la reducere. Cifrele demonstrează situația de fapt iar specialiștii în e-commerce de la FamShop avertizează clienții online să verifice prețurile înainte să cumpere pentru că pot fi păcăliți ușor .

Se practică umflarea prețurilor

„Se observă cu ochiul liber cum unii comercianți umflă prețurile înainte de campaniile de reducere, acum se observă automatizat. Putem să combatem țepele dacă suntem mai precauți și alocăm timp căutărilor”, declară fondatorul FamShop, Florin Măcău. „Cifrele ne arată că prețuri bune găsești și în afara sărbătorilor și a perioadelor binecunoscute cu reduceri”, mai menționează acesta.

Misiunea IXA

Scopul IXA este de a ajuta persoanele să cumpere produse la un preț corect prin centralizarea prețurilor de la magazinele online importante. Printre categoriile principale de produse urmărite se numără cărți, articole beauty, jucării, electrocasnice, articole vestimentare și unelte. Comparatorul a atins aproape 4 milioane de produse urmărite și în curând va lansa extensii pentru cele mai folosite browsere.

Automatizare de procese

Prin comparatorul de prețuri IXA.RO, platforma FamShop desfășoară în prezent o campanie de conștientizare a importanței software-ului care elimină timp alocat căutărilor manuale și încurajează munca eficientă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava