Concert pascal
MOPAN Suceava

Secretarul de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, Oana Ursache, s-a aflat în acest weekend în județul Suceava unde a purtat discuții cu autoritățile locale și județene. Una dintre întâlniri a avut loc la Prefectură unde a discutat cu prefectul Iulian Cimpoeșu, disscuții la care a participat și senatorul USR PLUS de Suceava, George Mândruță.

”Un procent important din milioanele de români care au ales Diaspora sunt suceveni (și mă refer aici la întregul județ Suceava).

(Și)  din acest motiv, astăzi am primit vizita doamnei Oana Ursache, Secretarul de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, dar și a senatorului USR PLUS de Suceava, George Mîndruță.

Pentru că timpul dedicat acestui eveniment nu a fost foarte generos, am atins, împreună, doar o mică parte a problemelor cu care se confruntă românii dinafara granițelor țării,  însă, ce este foarte important, am pus bazele unei colaborări viitoare care să găsească noi modalități prin care pot fi sprijiniți românii care trăiesc, studiază și muncesc în afara granițelor, dar și în comunitățile istorice. În calitate de reprezentant al Guvernului în județul Suceava, voi sprijini toate măsurile menite să ajute comunitățile românești din străinătate, cu atât mai mult cu cât aproape fiecare dintre noi avem pe cineva apropiat, drag, care a fost nevoit să ia drumul pribegiei”, a declarat Cimpoeșu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava