Concert pascal
MOPAN Suceava

Polițiști din cadrul din cadrul I.P.J. Suceava, S.O.P.-B.C.D.S., au oprit pentru control, pe DN2H, în localitatea Putna, autoutilitara condusă de un bărbat, care transporta conform avizului de însoțire cantitatea de 4,50 mc  material lemnos.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la efectuarea unui transport de material lemnos multiplu, polițiștii au cerut sprijinul specialiștilor silvici, care în urma verificărilor efectuate au stabilit că volumul de 4,50 mc material lemnos a fost transportat dintr-o altă locație față de cea înscrisă în avizul de însoțire.

De asemenea, în urma inventarierii materialului lemnos a rezultat că la cea de-a doua cursă a fost transportată cantitatea totală de 6,94 mc lemn foc de esență  rășinoase fără aviz de însoțire și fără fotografiile materialului lemnos efectiv încărcat.

Societatea emitentă a avizului de însoțire a fost sancționată contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010 cu 5 sancțiuni în cuantum de 19.000 lei, iar cantiatea de 11,44 mc material lemnos în valoare de 1.086 lei a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Putna.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava