Concert pascal
MOPAN Suceava

Cinci elevi suceveni au participat, în perioada 24 – 30 Septembrie, la a treia ediție a școlii nonformale de științe pentru elevi de până în 16 ani. Manifestarea s-a desfășurat la Nanning, China, iar sucevenii s-au întors cu mai multe premii, remarcându-se prin cunoștințele și competențele științifice și lingvistice, capacitatea de adaptare și comunicare.
Patru dintre elevi sunt de la Colegiul Național ”Petru Rareș” – Botezat Matei Călin, Grigoraș Antonie Rareș, clasa a VIII-a, Ilisei Călin Mihail și Munteanu Alexandru, clasa a IX-a, și unul de la Școala Gimnazială Nr. 1 Suceava – Grețcan Ștefan. Aceștia au fost însoțiți de cadre didactice de la Universitatea din Suceava care au participat în aceeași perioadă la workshop-uri pentru profesori dedicate predării științelor. Programul manifestărilor a cuprins, pe lângă dezvoltarea unor proiecte în ateliere, vizite la muzee și interacțiuni ale tinerilor din cele 28 de țări participante cu civilizația și cultura locală prin spectacole, vizite în școli, prezentări.
Elevii suceveni, în calitate de ambasadori români, au reprezentat onorabil România, remarcându-se prin cunoștințele și competențele științifice, lingvistice, capacitatea de adaptare și comunicare, după cum o demonstrează și rezultatele: Premiul Best Maker Awards a fost obținut de Antonie Rareș Grigoraș în cadrul atelierului Intelligent Robots și de Călin Mihail Ilisei în cadrul atelierului Airplane Model. Premiul Best Teamwork a fost obținut de Botezat Matei Călin, Grețcan Ștefan în cadrul atelierului Intelligent Robots și de Munteanu Alexandru în cadrul atelierului Airplane Model.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava