Concert pascal
MOPAN Suceava

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a transmis că cinci elevi din județ au fost confirmați cu noul coronavirus. Un elev este din învățământul primar, de la Școala Gimnazială nr. 4 Suceava, alți trei elevi de la învățământul gimnazial, respectiv de la Școala Gimnazială ”Ion Creangă” Suceava, Școala Gimnazială ”Ion Teodorescu” Cotârgași – structură a Liceului Tehnologic ”Nicolai Nanu” Broșteni și un elev de liceu, de la Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir” Suceava.

De asemenea, au mai fost confirmați cu Covid-19 doi profesori de la Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir” Suceava și Școala Gimnazială Crucea, patru educatori de la GPN ”Luminița” Siret – structură a Școlii Gimnazială ”Petru Mușat” Siret și patru angajați, personal nedidactic, de la GPN ”Luminița” Siret – structură a Școlii Gimnazială ”Petru Mușat” Siret.

Ca urmare a infectărilor cu noul coronavirus, șase clase și-au suspendat activitatea cu prezență fizică a elevilor, activitatea didactică desfășurându-se în mediul online. Este vorba despre o clasă de învățământ primar la Școala Gimnazială nr. 4 Suceava, o clasă de învățământ gimnazial la Școala Gimnazială ”Ion Creangă” Suceava și patru grupe de învățământ preșcolar la GPN ”Luminița” Siret – structură a Școlii Gimnaziale ”Petru Mușat” Siret.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava