Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Cinci elevi suceveni cu performanțe de excepție au fost premiați de viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, fiind apreciați ca ”modele de perseverență și determinare, care au demonstrat că nu există limite în ceea ce pot realiza atunci când își doresc ceva cu ardoare”.

Elevii premiați astăzi sunt următorii: Poinaru Rareș-Aurel (clasa a IX-a) – medalie de aur  și Tomiță Mircea (clasa a VIII-a) – medalie de bronz, premii obținute la Concursul Internațional de Informatică Info(I) Cup, ambii copii de la Colegiul Național “Ștefan cel Mare” Suceava, Ungureanu Paul (clasa XI-a), Turculeț Alexandru (clasa XI- a), Dochia Tudor (clasa a X-a), de la Colegiul Național “Petru Rareș”, premiați cu aur în cadrul I – FEST2 – Festivalul Internațional de Inginerie, Știință și Tehnologie, desfășurat în Tunisia în perioada 18-22 martie 2023.

”Mulțumim, copii, că ne faceți mândri și că ne reamintiți tuturor importanța educației și impactul pe care îl are asupra vieților noastre și a societății în ansamblu! Mult succes în competițiile viitoare!”, le-a transmis la final Lucian Harșovschi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava