• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat că cinci firme au cumpărat caietul de sarcini pentru licitaţia privind concesionarea serviciului de transport şi distribuţie a energiei termice. Licitaţia este programată în data de 14 mai. Conform primarului, caietul de sarcini a fost cumpărat de „Adrem Invest”, „Bioenergy”, „Unicom”, „Elsaco” şi „Termica”. Societatea „Termica” aparţine Consiliului Local Suceava şi se află în insolvenţă. Ofertele vor putea fi depuse pînă pe 14 mai, la ora 09.00, şi vor fi deschise o oră mai tîrziu. Garanţia de participare la licitaţie este de 100.000 de lei. Consiliul Local Suceava a hotărît, pe 31 martie, delegarea gestiunii serviciului public de transport şi distribuţie a energiei termice. Decizia a fost luată după cinci întîlniri informale, două şedinţe ordinare şi două şedinţe extraordinare. Pînă la desemnarea noului operator, de transportul şi distribuţia agentului termic de la producătorul „Bioenergy” se ocupă „Termica”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava